Partnereink részére az informatikai szaktanácsadási paletta szinte teljes spektrumát biztosítjuk. Vállaljuk partnereink informatikai stratégiájának kialakítását, informatikai (főként pénzügyi, vállalatirányítási, költségvetési) rendszereihez kapcsolódó szerződés előkészítési, szerződés kötési, tárgyalási tevékenységeiben való szakmai támogatást.

Számos informatikai rendszer kialakítási, bevezetési tapasztalatával felvértezve ilyen rendszerek igényrendszerének kialakításában, a tervezési és implementációs folyamat támogatásában is segítséget tudunk nyújtani. Ilyen rendszerek beszerzésére irányuló pályázatok előkészítésében, a pályáztatási folyamat lebonyolításában, illetve az ezen pályázatok nyomán történő szerződéskötési tevékenységek támogatásában szintén minden segítséget meg tudunk adni partnereinknek.

A bevezetési folyamat előkészítésében, a migrációs igények felmérésében valamint magának a migrációs tevékenység tervezésének, kivitelezésének felügyeletében és magában a lebonyolításában is van gyakorlatunk.

Sokszor szükség van a megrendelők oldalán az informatikai projektek végrehajtásának szakmai támogatására, ami nem feltétlenül a projekt menedzselését jelenti, hanem a projekt menedzselését támogató szakmai feladatok ellátását. Nevezetesen a teljesítések szakmai felügyeletét, az egyes projekt termékek (dokumentumok, specifikációk, rendszertervek, teszt forgatókönyvek, rendszer elemek stb.) szakmai vizsgálatát, véleményezését, ellenőrzését. Ilyen jellegű feladatok projektszerű keretek közötti, illetve eseti elvégzésére is szívesen vállalkozunk.Altona Kft.
  2009,   Budapest

Copyright © Altona Kft. 2009.    Design by Bolka.